Nationell utställning i Ronneby den 14 augusti 2016

Egentligen hade jag inte alls tänkt att åka hit till Ronneby men nu blev det av tack vare att jag kunde åka tillsammans med min goda vän Erika. Anledningen till att jag anmälde hit var att jag så gärna vill att våran underbara Tessie, Endicott Sing For Me, skall få sitt tredje cert och därmed ett välförtjänt utställningschampionat. Under det senaste året har hon ständigt blivit högt placerad på utställningarna och den 8/7 tog hon sitt andra cert. Därefter har hon varit så nära det tredje certet vid flera tillfällen men missat på mållinjen.

Dagens domare var Erling Pedersen från Danmark. Han var tvungen att fråga om två gånger innan han förstod att Tessie, verkligen, är 10,5 år. Tessie fick exellent och CK men vann inte veteranklassen. Hon placerades som 6:e bästa tik så det tredje certet kom inte idag heller.

Ronneby 2Ronneby

Lämna ett svar