Hallands kennelklubbs internationella utställning i Tvååker 8-9 juli 2016

Tvådagars utställning i Tvååker. Vi bestämde oss för att göra en minisemester och ordna med övernattning på hotell. Men det var lättare sagt än gjort. Med en så stor internationell utställning och mängder med hundfolk på plats så fanns inte ett hotellrum, bed-and breakfast, stuga eller annat alternativ att uppbringa. Men vi hade tur och fick möjlighet att låna gäststugan hos en väninna till min mamma som bor inte så långt ifrån Tvååker.

Den 8/7 så dömde Joyce Ryder från Storbritannien, den 9/7 dömde Petra Brannach från Tyskland. Vi hade anmält Happy och Tessie till båda dagarna. Dag 1 så fick Happy, Heatwave White Diamonds, exellent och blev placerad 4:a i Öppen klass med CK. Den andra utställningsdagen fick Happy bedömningen Very Good.

Tessie, Endicott Sing For Me, vann veteranklassen med CK och slutligen blev hon Bästa tik med cert! Helt underbart. BIR blev hanhunden Golden Canina Chorus Lind, ägare Camilla Landtborg. Även den andra dagen vann Tessie veteranklassen och slutade som fjärde bästa tik. Missade sitt tredje cert med väldigt liten marginal! Vilken helg!

Tvååker 1tvååker 2

Lämna ett svar