OM OSS

Heavenly Harmony

7F2P3402_small…det är så jag upplever livet tillsammans med våra hundar.

Jag, Lotta, fick kennelnamnet registrerat sommaren – 2013. Tillsammans med min man, Gustav, och våra fem Golden retrievertikar, bor jag, sedan februari-2016 í Åhus. Dessförinnan bodde vi i Tullinge, söder om Stockholm.

Hundar har alltid funnits i mitt liv. Under min uppväxt hade familjen West highland white terrier och Bearded collie. Dessutom en stor mängd olika raser som kom till det hundpensionat som min mamma hade.

 

Popcorn 140_small

 

 

 

 

När jag träffade min man, Gustav, hade han en Golden retrievertik – Lizzy. En helt underbar hund. Sedan dess är jag en obotlig Goldenälskare.Golden Retrievern för mig är en vänlig och kärleksfull hund som inget högre önskar än att vara tillsammans med sin matte och/eller husse. Full av livslust och glädje, pigg på nya äventyr och utmaningar. Som älskar att var ute i skog och mark, likaväl som att ligga och slappa i soffan.

En hund som passar mig helt enkelt!


Jag arbetar deltid som sjuksköterska. Att, på min lediga tid, vara tillsammans med våra hundar, är en fantastiskt källa till avkoppling. Att vara aktiv med mina hundar och engagera mig själv, ser jag inte som en belastning utan en möjlighet. Förutom dagliga långpromenader så tränar vi regelbundet vardagslydnad, viltspår och ringträning. Jag själv har gått SKK:s uppfödarutbildning, trim-och handlerkurs samt sitter i styrelsen i Goldenretrieverklubben sektion Skåne/Blekinge.

Den 30 september-2015 fick kennel Heavenly Harmony sin första kull valpar. Det var en fantastisk upplevelse att få följa Morris under hennes dräktighet, då hon födde sina åtta fina valpar och hela den underbara valptiden. Alla valpar har fått fantastiska hem. En tikvalp, Smiley, stannade hos oss. Den 12 juli-2017 fick Happy åtta fina valpar. Tikvalpen Lucky stannade hos oss.

 

 

IMG_0609_small