Internationell utställning i Norrköping 20 augusti 2016

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag anmälde till utställningen i Norrköping. Hit har jag åkt flera gånger tidigare och tyckt att det har varit en trevlig utställningsplats. Men nu har vi ju faktiskt flyttat ner till Skåne så resan hit blev ju betydligt längre än när vi åkte från Tullinge. Det blev till att boka rum på hotell Scandic för att slippa åka hemifrån mitt i natten. Sagt och gjort det blev en natt på hotell och en härlig frukostbuffé innan avfärd till utställningsplatsen.

Dagens domare var Tino Pehar från Kroatien. Jag har ställt ut hund för honom tidigare och vet att det innebär mycket springande i ringen vilket passar mig och mina hundar perfekt. Smiley startade i juniorklass. Fick exellent med fin kritik men blev oplacerad. Tessie startade i veteranklass, fick exellent och CK. Vann bästa veteran men blev oplacerad i Bästa Tik.

Det var en solig och varm dag med många glada möten med vänner och deras hundar.

IMG_3781IMG_3789IMG_3799IMG_3819                                                   IMG_3871

Lämna ett svar