Kennelträff den 31/3-2018 och Open Show den 2/4 i Ekeby

Så var det äntligen dags för kennelträff i Åhus. Vi bokade påskhelgen dels för att dom som åker långt ifrån skulle ha möjlighet att vara med, dels för att påsken brukar innebära att våren kommit till Skåne. Vädret höll verkligen på att ställa till det för oss. Dagen innan valpträffen vaknade vi till en decimeter nysnö! Vi som planerat att gå spår med hundarna, hur skulle det gå att ordna? Som tur var så smälte snön till dagen efter.

Två av Morris valpar kom, Jigo från Stockholm och Diesel från Skövde. Så roligt att de ville komma trots den långa resan. Fem av Happys valpar var med på träffen, Wera, Nala, Tesla, Lexie och Lucky.

Vi startade dagen i Åhus Hundcenters fina inomhushall. Där fick hundarna pröva på lite agility och vi hann även med lite ringträning. Sen åkte vi hem och grillade korv. Passade på att trimma lite på hundarna också innan vi åkte vidare ut till skogen för viltspårsträning. En riktigt trevlig dag tillsammans med härliga människor och hundar.

Påskhelgen avslutades med Open Show i Ekeby. Lexie, Nala och Wera var anmälda och gjorde debut i utställningsringen. Lady och hennes matte Eva kom dit och hejjade på systrarna. Alla var så duktiga och fick finfina kritiker. Ännu en härlig dag tillsammans. Nu ser vi fram emot när vi ska träffas nästa gång.