Goldenklubben sektion Skåne/Blekinges Open Show i Eslöv den 23/9-2018

Så var det dags för GRK:s sektion Skåne/Blekinges höst-Open Show. Utställningen hölls på Eslövs flygfält där klubben fått låna en utställningsring samtidigt som Södra Kennelklubben hade sin internationella utställning. Massor med hundar av alla de raser ställdes denna dag men vi hade en hörna där vi kunde sköta oss själva, bra ordnat.

Under ett par dagar så har stormen Knud härjat i Sverige och det blåste rejält även denna dag. Tack o lov så regnade det inte men de allra flesta var nog rätt så frusna när dagen var till ända.

Lucky startade i klassen Junior 2. Hon skötte sig så fint, glad och pigg som bara den. Lucky vann klassen och fick hederspris, Hp. Happy startade i klassen Midlimit. Det var så länge sedan hon visades på utställning men det var tydligt att takterna satt i. Happy blev trea i klassen och även hon fick Hp.

Både Lucky och Happy fick därmed konkurrera om att bli utställningens Bästa Tik med övriga tikar som fått Hp. Lucky slutade som femte bästa tik och slog sin egen mamma med knapp marginal. Happy hamnade på en hedervärd sjätteplats.